"Nå dine kunder hvor de er. Våre nettsider tilpasser seg alle mobile skjermflater"

Trenger jeg en hjemmeside?

Ja din hjemmeside er din bedrfits ansikt utad. Å være på nett eller ikke er ikke lengre et spørsmål. Dine kunder møter ofte din bedrift på internett gjennom en hjemmeside først. Det er viktig å skape et positivt inntrykk og opprette god relasjon til kunden. Gode hjemmesider skapes gjennom bevist og målrettet planlegging.

Våre kunder stiller forskjellige krav til sine hjemmesider. Vi er fleksible og streber etter å tilfredstille våre kunder. Vi gir gode råd og anbefaller kostnadeffektive løsninger. Vi leverer raskt og til avtalt pris. Vi gir råd i forbindelse med webstrategi, nettløsning, markedsføring og webanalyse. Vi gjør søkemotoroptimalisering på nettstedet ditt og hjelper deg å finne riktige søkeord.

God webdesign er et konkurransefortrinn

I dag har \"alle\" nettsider. En dårlig nettside (eller enda verre, en manglende nettside) kan fort bety økonomisk tap for bedriften eller organisasjonen. Brukerne hopper fort videre til neste konkurrent hvis de ikke finner det de leter etter eller synes at et nettsted ikke appellerer til dem. Førsteinntrykket med bedriften teller mye og i de fleste tilfellene er en webside det første kundene møter.

God webdesign gjør viktig informasjon lettere tilgjengelig

God webdesign gjør viktig informasjon lettere tilgjengelig. Mer og mer av forretningslivet foregår på nett. Men også andre deler av hverdagen foregår nå på nett. Vi har nettbanker, vi leverer avlesning av strømforbruket på nett, vi søker om skoleplass på nett, vi bytter fastlege på nett. Dette betyr at det er viktig for samfunnsdeltakelsen at nettsider som leverer disse tjenestene er gode å bruke for alle, uansett forkunnskaper, alder og funksjonshemminger.

Hva koster en hjemmeside?

Pris avhenger av hvor enkle eller avanserte hjemmesidene skal være. Nedenfor finner du priser for de mest kjøpte pakkene vi tilbyr. Har du behov for oppgradering av et eksisterende nettsted laget i wordpress vil vi anbefale at du tar kontakt med oss for et tilbud.

Det samme gjelder også om du kun har behov for å legge til tilleggsmoduler som integrasjon mot FB og andre sosiale kanaler, nettbutikk, booking systemer med mer.

For nye kunder uten domene.

Designteam.no anbefaler å bruke one.com som domenehoster. One.com er bra og billig, du får også en velkomsttbonus som ny kunde i form av 1000 kr i annonsering hos google.
Bestill domene hos one.com

Start
Grunnpakke
Kr 3599

3 undersider

3 epost adresser

Wordpress CMS

Basis
For små og mellomstore bedrifter
Kr 5000

5 undersider

10 epost adresser

Wordpress CMS

Responsivt design

Gull
Alt du trenger
Kr 8490

Inntil 20 undersider

50 epost adresser

Wordpress CMS

Responsivt design

Integrasjon med sosiale medier

Web security

Platina
Proff pakken
Kr 19900

Ubegrenset antall sider

Ubegrenset antall epost adresser

Wordpress CMS

Responsivt design

Integrasjon sosiale medier

Web security

Nettbutikk inntil 20 produkter

Søkemotor optimalisering

Bestill her

Vi besvarer alle henvendelser innen 24 timer.